Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който взриви социалните мрежи

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който взриви социалните мрежи
Коментари Харесай

Юнкер не иска да подава оставка

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който взриви обществените мрежи с държанието си от срещата на върха на НАТО, показано от чиновниците му като ишиас, счита да изкара до дъно мандата си, който изтича през есента на 2019 година, съобщи представител на институцията.

Юнкер бе подсилен с огромно болшинство в Европейския парламент, от Европейския съвет. Предизборната му стратегия бе подкрепена на изборите, ще продължим до края, съобщи представителят, запитан дали Юнкер няма да се отдръпна, както са призовали представители на австрийското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Призивите за оставка на Юнкер заваляха в края на предходната седмица, откакто той бе показан в необичайно положение на публично събитие. Юнкер не можеше да се държи на краката си при формалната вечеря на ръководителите на страните от НАТО в Брюксел. Ден по-късно представител на Европейска комисия изясни, че това се дължало на ишиаса на Юнкер.

Говорителят дефинира догатките, че Юнкер е бил пийнал в този миг, като " безсъдържателност ", обидни, нечестни. Той разясни, че на вечерята болките на Юнкер отшумели и в пътуванията му тази седмица до Пекин, Токио и Мадрид ръководителят на Европейска комисия няма да бъде придружаван от доктор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР