Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е отменил днешното си

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е отменил днешното си
Коментари Харесай

Юнкер не отиде на поклонението на Жак Ширак по здравословни причини

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е отменил днешното си пътешестване до Франция по здравословни аргументи, заяви представител на институцията.

Юнкер трябваше през днешния ден да взе участие в поклонението в Париж пред тленните остатъци на президента (1995-2007 г.) Жак Ширак, както и в откриването на есенната сесия на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа в Страсбург. Говорителят посочи, че Юнкер не страда от затруднения от претърпяната по-рано тази година интервенция, нито е отменил пътуването си поради дългата гала във френската столица, предава Българска телеграфна агенция.

По думите на представителя Европейска комисия е с френския народ в днешния ден на тъга. Говорителят означи, че знамената пред комисията през днешния ден са спуснати на половина в символ на печал поради кончината на Ширак.

През август Юнкер прекъсна почивката си в Австрия по здравословни аргументи. Той се върна тогава в Люксембург за незабавна интервенция на жлъчката. Говорителят през днешния ден съобщи, че се чака на следващия ден Юнкер още веднъж да бъде на работа.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР