Председателят на елитната дивизия по хандбал за мъже във Франция

...
Председателят на елитната дивизия по хандбал за мъже във Франция
Коментари Харесай

Обвиниха хандбален шеф във Франция за сексуални отношения с непълнолетни и детска порнография

Председателят на елитната дивизия по хандбал за мъже във Франция е изправен пред обвинявания в противозаконни полови връзки с малолетни и за записване на детска порнография, оповестиха от офиса на Парижката прокуратура пред организация „ Ройтерс “.

52-годишният Брюно Мартини, който като вратар завоюва две международни трофеи с тима на Франция, бе разпитан от полицията в понеделник и вторник, осведоми представител на прокуратурата. След това му е разрешено да се прибере в дома си, а делото му е трансферирано към съдиите по бързото произвеждане за подсъдими, които признават виновността си по отправените им обвинявания, добави представителят.

Мартини не бе открит за коментар от „ Ройтерс “, а представител на хандбалната лига сподели, че след среща в сряда ще бъде оповестено публично изказване.

Радио Franceinfo, което първо осведоми за случая, разгласи, че следствието датира от недоволство на 13-годишно момче пред 2020-ра и цитира Брюно Мартини, който споделя, че вярвал, че момчето е на 15 години – възрастта за полово единодушие във Франция.

Случаят е последното правосъдно следствие, включващо почитан състезателен активист, в навечерието на семейството на Франция на Олимпийските игри през 2024 година.

Френската прокуратура разгласи по-рано този месец, че стартира следствие по обвиняванията за полов тормоз против президента на футболната федерация Ноел льо Грае, който отхвърля обвиняванията, само че предложи да се отдръпна от поста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР