Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ даде пресконференцията след изборите. Той

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ даде пресконференцията след изборите. Той
Коментари Харесай

Карадайъ: Избирателят на ДПС е мъдър и ще гласува за обединител на нацията

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ даде конференцията след изборите. Той обаче не съобщи публично кого ще поддържа партията на балотажа на президентските избори.

" Тези избори са извънредно значими. Президентската институция би трябвало да бъде обединителна. Тя би трябвало да бъде и лице на държавността и на разположение на страната през света. Избирателят на Движение за права и свободи е умен и ще гласоподава за обединител на нацията.Най-важното е да има единение на нацията. Нужно ни е възобновяване на демокрацията, което не става посредством реваншизъм и възвръщаме посредством държавността ", съобщи Карадайъ.

Има секции, които контролите не се засичат от действителните гласове. По какъв брой часа са чакали секционните изборни комисии в чужбина до момента в който си предадат протоколите в ЦИК. Как са приели тези протоколи без да се засичат контролите в тези протоколи. ЦИК би трябвало да излезе и да изясни на тези над 2000 български жители. Данните са признати, само че самата секционна комисия на място поправя протокола и са изпратени, само че в окончателните резултати не са отразени, зададе въпроси към ЦИК водачът на Движение за права и свободи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР