Председателят на БСП в септемврийското село Карабунар Борис Джонев и

...
Председателят на БСП в септемврийското село Карабунар Борис Джонев и
Коментари Харесай

Задържаха председателя на БСП в Карабунар за кражба на павета


Председателят на Българска социалистическа партия в септемврийското село Карабунар Борис Джонев и неговият наследник са арестувани в ареста за период от 24 час. Причината – кражба на павета от улица в селото. Сигналът е подаден на телефон 112 от кмета на Карабунар.

В късния следобяд в сряда, при постоянната ревизия на стартиралия ремонт на уличната мрежа в село Карабунар, кметът Иван Каменарски видял бял микробус с отворени порти, в който са натоварени павета, плочки и бордюри. Оказва се, че там са ръководителят на локалната конструкция на Българска социалистическа партия Борис Джонев и неговия наследник Костадин. По думите на кмета, незабавно след подадения сигнал двамата разтоварили паветата и си тръгнали.

Каменарски добави, че в дома на същите криминалистите разкрили и други плочки и павета на приблизителна стойност 2 000 лв.. От полицията оповестиха, че в хода на работата по случая е открито, че мъжете са натоварили на микробуса общо 93 плочки, а наоколо са приготвили за товарене още 202 каменни павета.

Извършен е оглед от дежурна група при полицейското ръководство в Септември. Бусът и строителните материали са конфискувани, а двамата арестувани са в ареста. По случая е формирано бързо произвеждане под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик.

От Българска социалистическа партия оповестиха, че това е опит за набеждаване и злепоставяне на татко и наследник Джоневи, както и на Стоил Павлов. Според социалистите обезпокоително е по какъв начин в цялата тази, "съшита с бели конци “, история се употребява държавната машина, респективно Министерство на вътрешните работи, като наказателен орган и се внушават едни лъжи, които въздействат отрицателно върху престижа и положителното име на трима граждани”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР