Председателят на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин
Коментари Харесай

Нинова към Вархей: Присъединяването на РСМ не може да стане за сметка на българския национален интерес и българската история

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски се срещнаха с комисаря по въпросите на съседството и разширението Вархей. Беше разискван въпросът за пускане на договаряния на РСМ за присъединение към Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия препотвърди досегашната си позиция: Присъединяването на РСМ не може да стане за сметка на българския народен интерес и българската история. Езикът на омразата и дискриминация на българите са неприемливи за нас. От българското държавно управление поставяме всички старания, разширихме разговора сред двете страни, само че са нужни още старания от македонска страна за осъществяване на двустранния контракт. Ние се придържаме към съдружното съглашение на българското държавно управление, в което е записано, че " резервираме единната българска позиция на България във връзка с РСМ и надграждаме в градивен дух ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР