Председателят на Българската федерация по ски Цеко Минев сподели, че

...
Председателят на Българската федерация по ски Цеко Минев сподели, че
Коментари Харесай

Цеко Минев: Мога да кажа, че сбъднах мечтите си

Председателят на Българската федерация по ски Цеко Минев показа, че към този момент е сбъднал фантазиите си, отпред на централата. Причината се крие в сполучливите семейства на редица огромни надпревари у нас, както и триумфите на Алберт Попов и Радослав Янков.

По време на конференцията стана ясно, че най-хубавите алпийки ще мерят сили в Банско по време на Световната купа на 25 и 26 януари. Дамите ще карат под Тодорка втурване и супергигантски слалом.

Състезанието от календара на влиятелната верига за Големия бистър глобус е под номер 7 за Банско. И още веднъж ще се трансформира в най-голямото спортно събитие в България за годината.

„ Никога не съм си представял, когато съм ставал ръководител на федерацията по ски, че ще доживеем деня, в който ще кажем, че ние сме създали 10 Световни купи в България. Защото това действително е десетата такава, алпийските ски и сноуборда. Мисля, че това е мотив за огромна горделивост, да имаме човек който да е взел огромен бистър глобус, в който и да е зимен спорт у нас. А ние имаме подобен, и той е при нас (посочва - Радослав Янков - бел.ред.). Човек, който е влезнал в Топ 30 на международните ски, по тази причина дръзвам да кажа, че моите фантазии съм ги изпълнил”, показа Цеко Минев.

Повече от 60 от най-големите звезди на алпийски ски ще започват в двата дни от последния уикенд на януари. За първи път в Банско приема белия кортеж през януари - месецът, който по принцип е непокътнат за най-големите ски дестинации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР