Председателят на Alibaba Джо Цай каза във вътрешно писмо от

...
Председателят на Alibaba Джо Цай каза във вътрешно писмо от
Коментари Харесай

Китайската Alibaba назначава главен изпълнителен директор Еди Ву да оглави своя бизнес за електронна търговия, тъй като растежът му се забавя

Председателят на Alibaba Джо Цай сподели във вътрешно писмо от сряда, че Дай ще помогне за основаването на компания за ръководство на активи, ориентирана към възстановяване на възвръщаемостта на капитала и „ увеличете цената за акционерите “.

Преместването пристигна, откакто PDD Holdings Inc., която ръководи платформата за онлайн извършване на покупки Pinduoduo и фокусирания върху Съединени американски щати уебсайт за електронна търговия Temu, надмина Alibaba по пазарна стойност през последния месец.

As във вторник, пазарната капитализация на PDD на листнатите в Съединени американски щати акции беше 199,41 милиарда $. Alibaba беше 191,75 милиарда $.

Основателят на Alibaba Джак Ма по-рано този месец похвали PDD, че е съумяла да стане по-голяма от основаната му компания в Ханджоу, която от години беше най-големият състезател в електронната търговия в Китай.

Alibaba се нуждае от „ чисто нова тактика “ и смяна в организационните правила и системи на компанията към „ чисто нова среда “, сподели Цай в писмото си.

Листваните а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР