Председателят е на секция Математика и лингвистика към Съюз на

...
Председателят е на секция Математика и лингвистика към Съюз на
Коментари Харесай

България е №1 в света по лингвистика - САЩ, Русия и Великобритания ни дишат прахта

Председателят е на секция Математика и филология към " Съюз на българските математици - Александър Велинов, даде публичност на една доста хубава вест. Точно от сходни имаме потребност, изключително в последно време, когато отвред ни заливат най-вече отрицателни, дори драматично-кървави новини.

Е, в този момент имаме мотив д се гордеем, тъй като изпреварваме всички страни, оставяйки зад себе си Съединени американски щати, Русия и Англия. Точно тези велики сили ни дишат прахта, що се отнася до лингвистиката.

ЕТО ПОДРОБНОСТИТЕ, ОПОВЕСТЕНИ ОТ АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИНОВ:

Вече сме преди всичко в света!

Усилията ни се увенчаха със подобаващ триумф!

20 години труд, 20 години преподаване, 20 години Международна олимпиада по филология и най-сетне България е преди всичко по брой златни медали за всички времена!

Нямам думи да изкажа насладата си. Нямам и опция да загатна всички хора, които през цялото това време отделяха парченце от себе си, с цел да стигнем до тук, с цел да бъдем в действителност най-хубавите в света.

Благодаря на целия екип от преподаватели, някогашни и сегашни състезатели и съидейници за общите старания, които ни доведоха до върха.

Супер сме! Най-добрите!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР