Председателството на ЕС е важен момент за България. Ролята и

...
Председателството на ЕС е важен момент за България. Ролята и
Коментари Харесай

Комисар Аврамопулос към Цветанов: България е готова за Шенген

Председателството на Европейски Съюз е значим миг за България. Ролята и задачата на страната ви е огромна - да продължите сполучливите политики на Европейски Съюз и да поставите значимите въпроси на дневен ред.

Това е декларирал европейският комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и поданството Димитрис Аврамопулос по време на взаимно съвещание на Комисиите по вътрешна сигурност и публичен ред и европейските въпроси в Народното събрание, стана ясно от пост в обществената мрежа Facebook на ръководителя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Ето какво още написа той в персоналния си профил:

"По време на срещата обсъдихме целите на страната ни за идното председателство на Европейски Съюз от 1 януари 2018 година От своя страна аз показах удовлетворение, че с сътрудниците в българския парламент работим в една посока по отношение на целите и ще успеем да предложим централно място измежду тях да заемат европейската вероятност пред Западните Балкани, оправянето с мигрантските потоци и киберсигурността. Комисар Аврамопулос сподели още, че България е подготвена за Шенген и е сигурен, че доста скоро дружно с Румъния ще бъдем признати в общността ", приключва Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР