Председателстващият пленарното заседание заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин обяви,

...
Председателстващият пленарното заседание заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин обяви,
Коментари Харесай

Искрен Митев и Костадин Костадинов са с мярка порицание след вчерашния екшън в парламента

Председателстващият пленарното съвещание заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин разгласи, че постанова мярката " неодобрение " на депутатите Искрен Митев ( " Продължаваме Промяната " ) и Костадин Костадинов ( " Възраждане " ). Вчера се стигна до сдърпване сред двамата и вълнения в пленарната зала.

Вигенин уточни, че се е срещнал със стенограмата и видеоматериалите от вчерашното съвещание и въз основа на правилника на Народно събрание постанова мярката. Митев и Костадинов могат да възразят против нея в тридневен период, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Днешното пленарно съвещание стартира с декларация за Деня на Ботев и починалите за свободата на България от името на ПГ на " Продължаваме Промяната " и на ПГ на " Възраждане ".

Днес в цяла България тържествено ще бъде маркирана 146-та годишнина от героичния героизъм на Ботев и неговата чета, съобщи Кристиан Вигенин при откриването на съвещанието.

Всеки българин ще спре забързания си всекидневен темп, с цел да се преклони пред безсмъртието на Ботев и на починалите за свободата  и независимостта на България, уточни той и прикани днешното пленарно съвещание да се организира в дух на почитание и респект към героичния героизъм на нашите предшественици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР