Председателката на Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси е

...
Председателката на Камарата на представителите в САЩ Нанси Пелоси е
Коментари Харесай

Нанси Пелоси е дала положителен тест за коронавирус

Председателката на Камарата на представителите в Съединени американски щати Нанси Пелоси е дала позитивен тест за ковид през днешния ден - ден откакто е била без маска на събитие в Белия дом дружно с президента Джо Байдън, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на нейния представител Дрю Хамил.

Той заяви, че към този момент 82-годишната Пелоси няма признаци. По-рано тази седмица тя е дала негативен тест за ковид.

" Председателката на долната камара на Конгреса на Съединени американски щати е изцяло имунизирана и с сложена бустерна доза, и е признателна за мощната отбрана, която имунизацията обезпечава ", сподели нейният представител.

Той заяви новината, откакто плануваната за през днешния ден седмична конференция на Нанси Пелоси в Капитолия ненадейно бе анулирана. Предстои Камарата на представителите да излезе в двуседмична пролетна почивка.

Пелоси отсрочи плануваната за тази седмица обиколка в Източна Азия на водена от нея делегация на Конгреса, която бе планувано да включва визити в Япония и Тайван.

Президентът Джо Байдън е дал негативен тест за ковид нощес, заяви в това време Белият дом, представен от Ройтерс.
ТЕМА преди 22 часа 504 преди 23 часа 704 преди 1 ден 657
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР