Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме

...
Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме
Коментари Харесай

Борисов: Гешев напада мен и Кирил Петков, защото му пречим на политическия проект

" Председателите на парламентарните комисии ще бъдат от другите партии. Имаме ангажимент към Кирил Петков да оглави комисията по европейските въпроси. Всички останали ще бъдат от другите партии ". Това разяснява пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Нито съм избирал Борислав Сарафов, нито съм го виждал, не съм го чувал. Последния път мисля, че беше по „ Костинброд “, когато ме разпитваха. Нито съм взел участие в свалянето на Гешев, не познавам никой от прокурорската квота, нито съм взел участие в избора на Сарафов и неговата заместничка ”, съобщи някогашният министър председател.

За поискания му имунитет Борисов уточни, че години наред не е имал имунитет даже когато доста хора са си правили политическа партия на негов тил.

“Така бяха Бареков, Яне Янев, Българска социалистическа партия - ето виждате Борисов отново е първи. Няма да си разходвам силата да се изяснявам по тази тематика. Видно е, че Гешев стартира да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, с цел да ги дискредитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

По тематиката за „ Барселонагейт “ и запитан за какво е отказал да даде ДНК-тест, Борисов сподели: „ Айде да вземем ДНК на всички деца в София, желаете ли? “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР