Предприемачът Добромир Иванов коментира неуспешния вот на недоверие към правителството

...
Предприемачът Добромир Иванов коментира неуспешния вот на недоверие към правителството
Коментари Харесай

Предприемач: Истинският тест за правителството ще бъдат местните избори и ротацията

Предприемачът Добромир Иванов разяснява несполучливия избор на съмнение към държавното управление на акад. Николай Денков.

" Аз не мисля, че има разлика в стабилността на държавното управление сред през вчерашния ден и през днешния ден. Истинският тест ще бъдат локалните избори и ротацията. Иначе е несъмнено по-важно да си правят работата, а не да се разискват нови избори ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Например се замислих за това, което стана с Търговския закон и измененията, които се направиха там. Това сдружение, което се сътвори, във Франция го има от три десетилетия. Тук се работи от четири години да го има, като от тях три години се работеше върху текста и една година се получи закъснение от това, че имаше парламент, който бе подготвен да го поддържа, само че ние непрекъснато вървим на нови избори след всяко първо четене. Ние не стига, че сме закъсняли с няколко десетилетия за значимите промени, а в идващия миг, тъй като вървим от избори на избори сами си вършим в допълнение закъсняване, което се отразява на живота на всички хора. Така че доста добре е хората, които са в Народното събрание, да се концентрират върху това да си свършат потребна работа, а не да обсъждат  тематиката да вървим ли на нови избори.

Много е малко евентуално да се резервира в този си тип след ротацията това държавно управление. Реално дали има резултат от този избор на съмнение ще се види на локалните избори, тъй като това бе и действителната цел на някои партии - да си подобрят резултата ", счита Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР