Предприемачът бе кандидат за народен представител от Български възход“, като

...
Предприемачът бе кандидат за народен представител от Български възход“, като
Коментари Харесай

Георги Кузманов: Още преди първа копка, новата сграда на „Хит Строй-К“ в Бургас е разпродадена на 80%

Предприемачът бе претендент за депутат от „ Български напредък “, като заемаше 5-то място в листата

Тази заран притежателят на „ Хит Строй-К “ Георги Кузманов стартира работния ден с осъществяване на обичайния бит за старт на нов обект – първа копка. Предприемачът разруши бутилка шампанско в машината, която към този момент приготвя пространството до бл. 55 в ж.к. Славейков за изтичане на основите на 7-етажен билдинг, който ще бъде издигнат за 700 дни.

„ Това е най-новият план, който започваме да изпълняваме. Днес вършим първа копка на постройка, разпродадена към този момент на 80%. Това не може да не ме прави извънредно благополучен, тъй като демонстрира, че хората имат все по-голямо доверие в „ Хит Строй-К “, разяснява Кузманов.

Интересът към билдинга не е неочакван. Локацията на постройката е доста добра – до бул. Стефан Стамболов, тъкмо против Спортна зала „ Арена Бургас “. Зоната е с построена инфраструктура, планувани са паркоместа, а на пешеходно разстояние се намират редица търговски обекти, спирки на градския превоз, заведения, парк и други
 Визуализация на проекта  7-етажният билдинг ще бъде издигнат за 700 дни
Вече 15 години „ Хит Строй-К “ е измежду водачите в строителния бранш в Бургас и района.

В портфолиото на компанията са огромен брой жилищни, промишлени и административни здания, както и построена инфраструктура в района. Визитната картичка на киманията са многото издигнати бази в новия Индустриален парк на Бургас. Във компанията работят над 250 чиновници.
 От тук ще е входът за паркинга към сградата  Строителните действия към този момент са в ход. От терасите на жилищната постройка ще се вижда бул. Стефан Стамболов и оживеният регион към Спортна зала " Арена Бургас "  Преди старта на работния ден, Кузманов се погрижи служащите му да получат подобаваща почерпка за сполучливото начало на плана. Много от хора  от екима му са част от компанията вече  повече от 10 години
След като показа плана, Георги Кузманов загатна и че стартира подготовка за локалните избори следващата година. Припомняме, че предприемачът бе претендент за депутат от „ Български напредък “, като заемаше 5-то място в листата.

„ На парламентарните избори резултатите ни в Бургас бяха доста положителни – едни от най-високите, които партията съумя да реализира в страната. Това ни стимулира и към този момент работим по построяването на локалната конструкция тук. Поставили сме си за цел от Политическа партия „ Български напредък “ в идващия Общински съвет да има 5 или 6 индивида “, разяснява Кузманов, само че не разкри кой ще е претендентът им за кмет на Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР