Предполагаемият убиец на британското момиченце Мадлин Маккан излежава присъда за

...
Предполагаемият убиец на британското момиченце Мадлин Маккан излежава присъда за
Коментари Харесай

Убиецът на Мадлин Маккан - наркодилър, изнасилил възрастна жена?

Предполагаемият палач на английското момиченце Мадлин Маккан излежава присъда за разпространяване на опиати в немски затвор, съобщи Скайнюз.

Прокурорът от град Брауншвайг (в централната част на Федералната република) Ханс Кристиян Волтерс е разкрил детайлности към личността на главния обвинен за отвличането и умъртвяването на детенцето.

Обвинителят е показал, че Кристиян Брюкнер е бил наказан за нелегално разпространяване на упойващи субстанции. "През идната седмица този човек ще излежи две трети от присъдата си и съгласно законодателството на нашата страна той може да получи право да излезе на независимост предварително ", е споделил още Волтерс. Той е показал още, че пандизчията е бил търсен в страната си и арестуван в Италия.



Кристиян Брюкнер

В същото време обаче немският прокурор е декларирал, че излизането на Брюкнер на независимост е било малко евентуално. "Срещу този мъж се води още две следствия. Става дума за полово закононарушение. Той е обвинен за обезчестяване на стара гражданка на Съединени американски щати. Престъплението е станало в Португалия през първата половина на 2007 година ", е допълнил Волтерс.

Прокурорът е припомнил, че негови сътрудници изследват евентуална връзка сред случая Маккан и изгубването на петгодишната Инга, станало в Източна Германия през 2015 година

Волтерс е допълнил, че към този миг всички данни са сочили, че Мадлин Маккан е била мъртва.

Германска прокуратура: Маделин Маккан е мъртва

Волтерс е призовал всички хора, имащи някаква информация за изгубването на момиченцето от Обединеното кралство, да подават сигнали.

Тригодишната Мадлин Маккан е изчезнала от своята стая на 3 май 2007 година по време на фамилна отмора в португалския град Алгарве, до момента в който нейните родители са вечеряли с другари наоколо в курорта Прая да Луш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР