Предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад бе екзекутиран днес

...
Предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад бе екзекутиран днес
Коментари Харесай

Иран екзекутира предполагаем агент на израелската разузнавателна служба Мосад

Предполагаем сътрудник на израелската разследваща работа Мосад бе екзекутиран през днешния ден в югоизточната провинция Систан и Белуджистан в Иран, оповестиха иранската новинарска организация ИРНА и държавната телевизия в страната.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1262
" Това лице е общувало с непознати служби, по-специално с Мосад, събирайки класифицирана информация, и с присъединяване на сътрудници е предоставяло документи на задгранични служби, в това число Мосад ", се споделя в формалното известие на ИРНА. Агенцията не показва името на лицето.

В известието се споделя, че обвиненият е предал класифицирана информация на " офицер от Мосад " за " агитация за групи и организации, които се опълчват против Ислямската република ". Не се показва къде се е състояло хипотетичното предаване на тази информация.

Не е ясно също по кое време обвиненият е бил задържан, само че съгласно ИРНА правосъдните управляващи са отхвърлили обжалване на присъдата.

Екзекуцията се е състояла в затвор в иранския град Захедан, столица на провинция Систан и Белуджистан в югоизточната част на Иран, добавя Асошиейтед прес.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР