Предполага се, че нападателят е действал сам и най-вероятно е

...
Предполага се, че нападателят е действал сам и най-вероятно е
Коментари Харесай

Свидетел на Йехова уби шестима, рани други 29 и се самоуби в Хамбург

Предполага се, че нападателят е работил самичък и най-вероятно е измежду починалите
Масово ликвидиране подвигна на крайник специфичния отряд на полицията в Хамбург. Най-малко седем души са убити, а 29 са ранени при пукотевица в център на религиозната организация „ Свидетели на Йехова “. 

Сигналът е получен малко след 21:00 ч., а пристигналите на мястото униформени разкрили няколко мъртви и няколко тежко ранени. След това служителите на реда чули изстрел от горния етаж, отишли там и разкрили още един мъртъв човек. Предполага се, че нападателят е работил самичък и най-вероятно той е измежду починалите, само че не се оповестяват повече детайлности. Мотивите за закононарушението не са ясни.

Вестник „ Билд “ заяви, че стрелбата е била в кралската зала на църквата. По-рано ДПА съобщи, като се базира на публицисти на мястото, че жителите на северния квартал Алстердорф са получили на мобилните си телефони предизвестия да не излизат заради обстановка, рискова за живота. Телевизионни фрагменти демонстрираха десетки полицейски коли и противопожарни коли, които са блокирали улиците, както и хора, увити в одеяла, съпровождани от избавителни екипи до рейс.

Свидетел описа на публицистите, че са се чули 12 изстрела.

Кметът на Хамбург Петер Ченчер сервира съболезнованията си на околните на жертвите. Той дефинира случилото се като " шокиращо ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР