Предполага се, че младата жена е била удушена, тъй като

...
Предполага се, че младата жена е била удушена, тъй като
Коментари Харесай

Последни Ужасяващи Разкрития За Убийството На Младата Жена В София!

Предполага се, че младата жена е била удушена, защото по натрупа й няма огнестрелни или прободни рани, заяви " 24 часа ".

Засега претекстовете за убийството са неразбираеми. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че по първични данни е имало скандал сред двамата. Сигналът за случая е подаден към 18 ч. и неотложно към адреса са ориентирани екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, пожарната работа и кола за спешна помощ.

Говорителката на Спешна помощ Катя Сунгарска описа пред БЛИЦ:

" Около 18 часа и 2 минути е подаден сигнал за това, че момиче може би е умряло, в кв. " Банишора ". Изпратихме кола за спешна помощ, която е била там на 6-та минута, само че тъй като е била къща, заключена с железна врата, се е наложило да бъде викната и пожарна, с цел да бъде отрязана вратата и подсигурен достъп на екипа ни. Вътре лекарите заварват призрачен сън! Намират мъртва жена с голям брой пострадвания по цялото тяло, била е бита, ритана, душена, със синини по цялото тяло. Убита е по доста свиреп метод. На място е било и момче, което е споделило, че е пило успокоителни, пил е и уиски, опитал е да се самоубие с въздушен револвер, само че несполучливо. Не е имал пострадвания. Казал е на екипа ни, че не помни какво е станало ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР