Предпочитам да имаме законна, регистрирана, основана на квоти имиграция за

...
Предпочитам да имаме законна, регистрирана, основана на квоти имиграция за
Коментари Харесай

Предпочитам законни имигранти от Африка пред нелегалните българи

" Предпочитам да имаме законна, записана, учредена на квоти имиграция за избран брой години, в сравнение с потайната, нерегистрираната работа. Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д`Ивоар, които са тук и правят работа, в сравнение с българи или украинци с техните незаконни канали ", съобщи френският президент в изявление за списание Valeurs Actuelles, оповестено в сряда.

В него той изяснява във връзка апелите да бъдат затворени границите за имигранти: " Изправени сме пред голямо двуличие - ресторантьорският и строителният бизнес не могат да съществуват без имиграция и да се твърди противоположното е просто неверно ".

Изданието повдига въпроса дали с изключение на сходни стопански учредения президентът не се пробва да задуши крайната десница.

Правителството издава 33 000 разрешителни за престояване по стопански аргументи, до момента в който незаетите работни места са към 400 000.

Това може да е ход, с който да накара опозицията да одобри увеличение броя на сходни разрешителни, написа Valeurs Actuelles.

" Без капка терзания президентът споделя убежденията си: " Има работа, която никой французин повече не желае да прави - водолаз, да вземем за пример. Искам да бъда още по-ясен - това беше невероятно още преди 40 години! "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР