Предпазливостта често е препоръчителна, особено когато харчите откраднати пари. Но

...
Предпазливостта често е препоръчителна, особено когато харчите откраднати пари. Но
Коментари Харесай

Розово фламинго издаде крадец на полицаите

Предпазливостта постоянно е целесъобразна, изключително когато харчите откраднати пари.

Но за нея не помни апаш на къмпинг във Франция, откъдето купи надуваемо розово фламинго с открадната кредитна карта. Това помогнало на полицията в източната част на Юра да го открие.

Английски екскурзиант изгубил кредитната си карта, откакто я е оставил в магазин, удостовери пред Евронюз прокуратурата на град Лон льо Соние. Тя била открита от лице, което по-късно я употребило, по-специално купувайки фламинго.

Туристът получил текстово известие, в което бил осведомен, че е направена покупка с картата и по този начин той открил местоположението и сумата на трансакцията. С тази информация полицията съумяла да открие магазина в къмпинг а, където е употребена картата и откакто говорили с личния състав на магазина, слубжителите се заели с търсене на надуваемо розово фламинго.

Те елементарно намерили причинителя на кражбата, с помощта на очевидно жизненоважната за него покупка . Крадецът незабавно признал за закононарушението и предал кредитната карта на полицията.

Според прокурора, потърпевшият не е изискал да подаде публична тъжба, удовлетворен от възобновяване на парите, взети от неговата сметка (около 60 €). Не е ясно дали екскурзиантът е задържал надуваемото фламинго.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР