Предложението за ротация на председателя на НС е глупаво и

...
Предложението за ротация на председателя на НС е глупаво и
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Предложението за ротация на председателя на НС е глупаво и шантаво

" Предложението за ротация на ръководителя на Народно събрание е неуместно и шантаво, такова нещо няма в демократичната процедура на Европа ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен, евродепутат от ЕНП.

По думите му в нито една европейска страна няма такова ротиране на ръководители на Народното събрание.

" Това е неуместна концепция и предлагам да се откажат от нея. Партията, която е спечелила изборите, има право да излъчи ръководител на Народното събрание ", добави Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен.

Според Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен всички опити за схеми на държавни управления водят до дестабилизация на страната и намаляване на позициите на България в Европейския съюз.

" Винаги за министър председател се издига водачът на партията. Така се поема политическа отговорност ", добави Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен и акцентира, че влизането в Шенген, еврозоната и Плана за възобновяване са съществени задания.

Според него в случай че първите две политически сили се обединят, ще има устойчиво болшинство, като в случай че тази коалиция стане факт ще завоюват и двете партии.

" Така Народното събрание ще има небосвод от 4 години, в договарянето за стратегиите на ръководство могат да се разгръщат съгласно броя на процентите, които са им дали гласоподавателите на изборите ", сподели още Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен. Според него Политическа партия и Демократична България приказват " като неокомунисти - извънредно и безалтернативно ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР