Предложението на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Предложението на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

САЩ отхвърлили предложение на Путин за спиране на огъня и замразяване на конфликта в Украйна?

Предложението на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за прекъсване на огъня в Украйна и за заледяване на военните дейности е било отхвърлено от Съединени американски щати, откакто двете страни са осъществили контакт посредством медиатори, оповестиха за Ройтерс трима съветски източници.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12661
Това се случва в навечерието на втората годишнина от началото експлоадирането на най-смъртоносния спор в Европа след Втората международна война и демонстрира какъв брой раздалечени остават в позициите си двете най-големи нуклеарни сили в света, отбелязва организацията.

Американски източник отхвърли да е имало формален контакт с съветски представители и сподели, че Вашингтон не би се заел с диалози, които не включват Украйна.

Путин е изпратил сигнали до Вашингтон през 2023 година посредством публични или частни медиатори, в това число посредством арабските сътрудници на Москва в Близкия изток и други, че е подготвен да обмисли прекъсване на огъня в Украйна, споделиха съветските източници. Руският президент предложил заледяване на спора на сегашните линии, само че не желал да отстъпва която и да е украинска територия, следена в този момент от Русия. Някои в Кремъл възприемали тези изпратени сигнали като най-хубавия път към постигането на някакъв тип мир.

" Контактите с американците не доведоха до нищо ", сподели пред Ройтерс съветски източник, поискал анонимност, който е осведомен с диалозите, водени в края на 2023 година и началото на 2024 година

Друг съветски източник, осведомен с осъществените контакти, уточни пред организацията, че Съединени американски щати са предали на Москва посредством медиатори, че няма да разискват допустимо прекъсване на огъня без присъединяване на Украйна и по този начин контактите са се провалили.

Трети осведомен съветски източник сподели: " Всичко пропадна с американците ", които по думите му не желали да притискат Украйна.

Тези разкрития идват в миг, когато президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в от месеци упорства и двете камари на Конгреса да одобрят повече помощ за Украйна, само че се сблъсква с опозицията от страна на последователите на любимеца за президентска номинация на Републиканската партия Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Кремъл, Белият дом, Държавният департамент на Съединени американски щати и Централното разследващо ръководство (ЦРУ) отхвърлиха коментар пред Ройтерс, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР