Предложението е част от кампанията на А1 за дигитална солидарност

...
Предложението е част от кампанията на А1 за дигитална солидарност
Коментари Харесай

А1 подарява по 10 000 МВ мобилен интернет

Предложението е част от акцията на А1 за цифрова взаимност и може да се задейства през цифровите канали за самообслужване Моят А1 и на A1.bg

А1 дава безвъзмезден еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, който клиентите на мобилни услуги могат да задействат от през днешния ден (18 март) в мобилното приложение Моят А1, или в портала Моят А1 на A1.bg. Предложението е част от акцията на компанията за цифрова взаимност с клиентите по време на невижданата нужда от обществена изолираност за понижаване на риска от разпространяване на COVID-19. Мобилният интернет ще бъде разполагаем за частните клиенти с абонаментен проект и предплатени карти, които употребяват мобилни услуги от компанията.

Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България, разяснява:

„ Достъпът до интернет от дълго време към този момент се е трансформирал в жизненоважна нужда за множеството хора през днешния ден. Технологична компания като А1 може да направи тъкмо това – да помогне на клиентите да останат във връзка със своите източници на информация, другарство и развлечение в интервала на наложителна обществена изолираност. Благодарение на добре развитите ни цифрови канали за самообслужване можем да предоставим онлайн всички наши услуги, без значение от изключителната обстановка, в която се намираме. “

Бонусът от 10 000 МВ може да се употребява в границите на 30 дни след активацията му, която може да се направи през днешния ден посредством приложението Моят А1 или от портала Моят А1 на уеб страницата на компанията. С Моят А1 клиентите могат да ръководят онлайн своите услуги, без да поемат опасности с излизане на открито и посещаване на магазин.

Сметките могат да бъдат платени елементарно и комфортно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg. Освен че отстрани риска от предаване на заболявания по въздушно-капков път, сходно решение би икономисало и доста време в дълготраен проект. С него те могат да наблюдават настоящото си ползване, да прибавят спомагателни пакети, да ревизират фактурите си, да заплащат сметките си и даже да получават лични предложения.

Клиентите, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване, което отстранява потребността от физическо посещаване в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки работен ден, експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на услугата А1 Видео асистент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР