Предложение за въвеждане на услуга за отдаване на електрически велосипеди

...
Предложение за въвеждане на услуга за отдаване на електрически велосипеди
Коментари Харесай

Разходка из Витоша - скоро и с електрически велосипед под наем

Предложение за въвеждане на услуга за отдаване на електрически колела в София се разисква в общинския съвет по предложение на стратегия " Зелена София ". Целта е общината да си партнира с частни организации за основаването на система за споделено потребление, като първият пункт ще бъде пред Националния исторически музей, откъдето да се прави връзка с естествения парк " Витоша ".

Иницативата е взаимна сред " Зелена София " и " Клийнтех България` – формален сътрудник на Climate-KIC в България. Засега партньорски оргаанизации са компанията са отдаване на електрически коли чартърен " Елдрайв ", започващата компания на " Клийнтех България ", " Ел джой байкс " и дирекция " Природен парк Витоша " и НИМ .

Резервацията на електрическите колела ще става през мобилно приложение. Засега не се оповестява дали ще има такса и каква ще бъде тя и с колкото велосипеда ще започва услугата. Предстои предлагането да бъде прегледано от комисиите към общинския съвет, който да го гласоподава на съвещанието си на 12 юли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР