Предложение за разработване на цялостна функционална веломрежа във Варна е

...
Предложение за разработване на цялостна функционална веломрежа във Варна е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 11 декември

Предложение за създаване на цялостна функционална веломрежа във Варна е внесла групата на „ Възраждане “ в Общински съвет. Това оповестиха варненските депутати през медии, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Улица " Подвис " в сектора от бул. " Христо Смирненски " до Първа езикова гимназия е затворена за придвижване, видя кореспондент на Moreto.net.

ФК " Спартак " (Варна) позволи проваляне при гостуването си на Янтра в Габрово в мач от 20-ия кръг на Втора лига.

Началото постави на 7 декември цветен фолклорен концерт в Градската художествена изложба. Предстоят рецитали, камерни концерти, галерия.

Детско-юношеска театрална групировка „ Феникс Джуниър ” ще показа в постройката на музея постановката " Как Антарктида бе разтопена и след това по какъв начин още веднъж бе заледена за два дни " по текстове на Стефан Цанев от сборника " Анини Приказки ".

Проявите се провеждат от Тракийско сдружение " Капитан Петко челник - Варна " взаимно с Военноморските сили на Република България, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и Съюза на ветераните от войните.

Над 2500 чиновници на Агенцията за обществено подкрепяне са подготвени да излязат на митинг. Те упорстват за нарастване на заплатите с 30%.

На днешния 11 декември се навършват 118 години от основаването на учебното заведение за слепи, споделиха от Специално учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение „ Проф. доктор Иван Шишманов “ - Варна.

Задръстването на Морска гара в неделя вечер е било вследствие на частно събитие, проведено на територията на пристанище Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР