Предложение да спрат заседанията на парламентарната комисия по казуса Нотариуса

...
Предложение да спрат заседанията на парламентарната комисия по казуса Нотариуса
Коментари Харесай

Комисията за Нотариуса няма да спира работа

Предложение да спрат съвещанията на парламентарната комисия по проблема " Нотариуса " насочи след следващото чуване през днешния ден депутатът от ГЕРБ-СДС Росица Кирова. Причината - съгласно нея е налице неспособност за ефикасни резултати. Предложението обаче не беше признато.

Дълъг беше описът с поканените да бъдат изслушани от комисията през днешния ден, в това число изпълняващият функционалността основен прокурор Борислав Сарафов.

Яви се обаче единствено неговият предходник Иван Гешев. Той още веднъж окачестви убития Мартин Божанов като малък лъжец, който не познава. Гешев съобщи, че парламентарната комисия по случая няма смисъл.

" Единствената причина през днешния ден да съм тук е, че имам почитание към държавните институции, макар че от институцията Народно заседание е останала единствено постройката. Няма почитание и почитание няма целият български народ към пълнежа в тази институция, както знаете - аз го дефинирах доста тъкмо и доста правилно и те се разпознаха. Краткото определение е политически отпадък, не всичките - 90% от тях. И това е единствената причина да съм тук, тъй като тази комисия е изцяло безсмислена ", съобщи Гешев пред депутатите от комисията.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР