Предложената от Продължаваме Промяната декларация некомпетентна и лекомислена. Такова мнение

...
Предложената от Продължаваме Промяната декларация некомпетентна и лекомислена. Такова мнение
Коментари Харесай

Атанасова: Очаквах, че след това злополучно 7-месечно управление от ПП са натрупали опит

Предложената от „ Продължаваме Промяната ” декларация некомпетентна и лекомислена. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България ” водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

 

„ Много от дълго време предложихме диалог по цели, по заявления, по един общ документ на 48-ото Народно събрание, зад който да застанем политическите сили, без да има значение кой по кое време и какъв мандат ще вземе. Имаше и контактна група, на която не отидоха. Предложихме експертно държавно управление, в което липсваха блестящо изразени политически лица от ГЕРБ ”, напомни Атанасова.

 

„ Очаквах, че по-късно злощастното 7-месечно ръководство и престояване известно време в Народното събрание, сътрудниците от Политическа партия са натрупали някакъв даже дребен политически опит. Не може един управнически документ, който вероятно е програмна декларация или план за решение, да е пропуснал в своята част редица браншове от публичния живот, които са елементи от икономическия подобен. Няма ги тези смели фантазии за 4-5 моста на Дунав, няколко автомагистрали. Няма я даже гарата в Етрополе. Няма даже поддържащ ремонт на пътищата ”, счита водачът на ПГ на ГЕРБ.

 

Според нея ръководството на „ Продължаваме Промяната ” е коствало скъпо на България.

 

„ Във всяка сфера на публичния живот е безспорен провал и съсипия. Вчера стана ясно, че в енергетиката са се взимали еднолични решения и за това директна виновност носят Асен Василев и Кирил Петков. ПП са в изолираност. За тях само са се закрепили Демократична България. Всички са наясно какъв брой не могат Политическа партия. 3 пъти сме били в ръководство с наш мандат и 3 пъти сме излъчвали министър-предател. Тоест, потвърдили сме, че можем да управляваме ”, безапелационна е Атанасова.

 

И съобщи, че имат условия, в случай че третият мандат отиде в Демократична България и търсят поддръжка от ГЕРБ. „ Да дадат оценка на ръководството на четворната коалиция, оценка на всички корупционни кавги ”, разясни тя.  

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР