Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: DJ Дамян цепи мрака с коланче, Софи облечена в цвят „мусака“ и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

 

Живкова и Делчев- съгласуемост в бижутата

Внучката на Тодор Живков и сполучлив дизайнер Евгения Живкова още веднъж наподобява превъзходно. Черното придава на родената под знака на Скорпион бизнесдама величие а семплата прическа предизвестява, че тук смешка не трябва. Бижу, което може да бъде взето  за джобен часовник краси предната част на дрехата. То съответствува по авторитетност с кристалния кръст за фешън смелост на виртуоза Делчо Делчев. Прочутият пианист и учител по музика, изненадва с блестящо наследник панталон на Вивиен Уестууд, който нагоре се боричка с черното, с циповете му. Одобрявам комбинацията звук сюр звук, в която сако, папийонка и риза са в един цвят. Пръстените по Делчев също издават доста усет а престараването би тормозило погледа, в случай че беше прибавен единствено още един.

DJ Дамян цепи мрака с коланче

 

Понякога диджей Дамян ми наподобява на Силвена Роу само че без перчема. Тук има всякакво подобие на усърдие без необикновен резултат. Дрехите са като вземани от щанд на щанд, игнорирайки препоръките на стилните консултанти. Днес Дамян е в черно- бяло- досадна композиция, все едно да направиш машъп сред Аспарух Лешников и Ъпсурд. Пълен абсурд- споделям ви. Дамян печели с доста просторност на мисленето, с държание надалеч над множеството му сътрудници зад пулта. Само черното ципче на бялата ризка е като че ли дизайнерска пощенска кутия във Филиповци. Реверите- ехтене от мексиканска вълна, се простират пространно, без да се преценяват с пропорции или трендове. Коланчето можеше да има по-скромна тока, само че нали е по- значимо какво има под него.

Софи облечена в цвят „ мусака “

Като излязла от Хеопсовата пирамида е Софчето с това златисто нещо, което до края на текста ще опитам да определям. Гаджето вика- тя Софка чунким знае какво е „ определям “ и надува най- новата  и ария. Виждаш ли, читателю- този плюш, употребен безсистемно. Той ту замязва на обработен чувал за картофи, ту нещо фараонско проблясва от него. Ръкавите са като тунела Витиня, единствено че с четири платна. Черни връзки прорязват горната част, види се, че са за когато Софка напълнее или отслабне. Добрата ми другарка и талантлива певица се е усмихнала с „ цялостно гърло “, което малко ме навежда на мисълта, че тя не осъзнава парадокса на облеченото. Но това си е единствено мое мнение. Показах фотографията на нашата домашна помощница и  тя изиска да и дам шивача на Маринова. После се наведе над фурната, където мусаката беше с цвят на това, което Софи е облякла.

Малко олио и краставица ще ободрят Щерева

 

Макар да я намирам веща в занаята...с мода, Ваня Щерева от ден на ден ми избелява. И то не тъй като се размиват очертанията на това надарено създание, а тъй като просто е в бяло. Бела съм, бела юначе, че и повече... Ваня е бела чак до козирката. Сакото, като прясна преспа, пресипнало се стича по певицата, до момента в който не припадне в скута и. Там я чака бял панталон и нали не се съмнявате- бяло поло. Гаджето ми се обажда, че бялото било доста на мода, другояче за какво дядо Мраз щял да има бяла брада. Вече е скъпо да се хвърлят краставици, по тази причина се въздържах. Като споделих краставици, сетих се, че в случай че настържем такава върху Щерева, ще се получи общителен таратор, само че то и олио би трябвало, ще се разоря хранително.

Нелина и Жоро- О, Любенов, о нрави...

Баба Марта бързала, първо на Нелина алено и бяло вързала. Ще кажа напряко, че не си представям попфолк легенда облечена като закупчик, само че дано си остане сред нас. Намирам този избор за доста обезверен, той се отърква о стената на остарели класни стаи, когато усещаме първите любовни трепети. Тогава вършим фешън нелепости. Ако пък не си учителка а единствено третокласник, това си е естетически неуспех. Нелина одобрявам когато е в синьо или жълто. Жоро Любенов пък, все го избива на шеф отдел ОТК. Сивият костюм на ситни карета ми припомня на кариран лист за писане в първи клас. Платът също не ми се чини благонадежден, бялата ризка е последното което английски ефирен водещ би поставил. Може би единствено Пиърс Морган, само че виждате и с него какво стана. И отново кърпичка в дребното джобче, напряко не е за поверие, че Жорко се е подал на този жанр. А ръцете ти, Гълъбо, ръцете ти...Та са допрени като за молитва, само че и леко като на Благовеста Карнобатлова- Добрева, до момента в който пее „ Моята дребна градинка “. О, Любенов, о нрави...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР