Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Галена облечена по мед и Маслоу, Раева е попаднала в модни „Панаири, панаири” и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Прея шокира с кухненска префърцуненост


Дали Прея се е въодушевила от Фреди Меркюри, та съчетава чистенето с изкуството или просто сънувам неприятен сън… В ролята си на съвършената стопанка, певицата е стигнала толкоз надалеч, че цветовете напряко водят до асоциации с бавачка, която самата тя има потребност от подобна… В отсъствието на избран надзор, госпожицата е залитнала в цветови съчетания, объркващи и в случай че питате мен - леко отблъскващи. Защото те придават на изпълнителката неузрял тип, объркват класическите хрумвания за обвързаността на външния тип с приложението му. Щедрите харбали на блузата описват история за детска кухня, розовите ръкавици, както и да желая да ги оправдая, все водят до едни и същи заключения, розовата поличка пък ме кара да подготвя кредитната си карта. Под всичко това - ботуши. Над всичко това - прическа с фикция, в центъра на която има панделка, свенлива до неразбираемост. Позата ми влияе по метод, че да желая пред всичко това да падне завесата, която да ме избави от гледки, за които не съм квалифициран.

Цветовете на Койна събрани от пода на шивачница

Актрисата Койна наподобява неспоКОЙНА в зъзнещите от мраз цветове на своята блуза. Тук се чува свистенето на плата, само че най-много проличава ноевият ковчег от цветове, съгласно мен събирани инцидентно от пода на някоя шивачница. Чарът на цялата намачканост и арлекинство може да е съчувствен, единствено в случай че сте основателят на дрехата и да се наслаждавате, че звезда от такава големина се е съгласила да го носи. Актрисите от време на време са много великодушни, по тази причина извинявам облеченото от Русева. Все отново бих разменил някои позиции от цветните части плат - розовото бих преместил в... камината, а това на червени и жълти цветя - в най-близкото кошче. Има доста за описване и в прическата на госпожата. На нейно място бих сложил шапка, което ще редуцира видимостта към нестройния хор коси, хем ще придаде онази френска обреченост на киното от 60-те. Стига несъмнено, Койна да желае да се приведе в тази фешън тоналност, принадлежаща на идоли като Далида, Бардо, Жана Моро и други.

Двама са малко, трима са доста - райето капе отвред

Съблазнително е да видиш по какъв начин двама мъже са се спретнали като за сватбата на най-хубавия си другар, с най-хубавия им другар. Даниел Петканов може би е кум в тази февруарска женитба, нему подхожда почетния престол измежду хипотетичните влюбени. Нему е царството фешън и царството пъстро, по този начин да се каже. На фона на блестящата одежда виждаме малко, едвам загатното, умилително нежно и най-фино от фините гривнички в синьо. Помня, че по сватбите в миналото раздаваха носни карирани кърпички, очевидно времената не са каквото бяха, не са каквото бяха. Папийонката свети - същинска указателна табела, реверите са цели ски писти, по които се плъзга едно естетическо обаяние до безкрайност. Хубаво е някой другар да застане зад теб, да усетиш обичта и вълнението му. Това види се е Сашко Кадиев, облякъл раиран костюм без въобще да му е времето за това. Един костюм, който би вървял повече за ролята на младоженеца от хипотетичния сериал Младоженец 1 и Младоженец 2. Прическите на двамата господа се съвсем идентични. Може би тук става дум за Кум 1 и Кум 2, по този начин де - политическата уместност идва за своите жертви.

Галена облечена по мед и Маслоу

Не отива тук въпроса Галена в кой зид се е отъркала и за какво го е направила, само че не си ли склонен и ти, благи читателю, че този цвят си е баш на тухла или цигла. В краен случай да каже, е полята със застоял мед. От друга страна, казваш си - щом Галена го носи, ще би трябвало да е съвременен и настоящ, само че аз не мисля по този начин. То и пирамидата на Маслоу е съвременна, но я няма на американския $, да вземем за пример. Нито като е на Маслоу можеш да я намажеш на филия… Та попфолк чаровницата не се стопира да изненадва с визии, кои сполучливи, от кои пък те напушва на смях. Тук има нещо напушено въобще, по този начин като че ли който е предложил това е минал от дълго време онази тънка бяла линия, напряко цели релси от изкуствено ентусиазъм, с цел да не мисли какво предизвиква на зрението ми. Направо казано, облеченото от Галена носи мрачни послания, няма театрална стойност, тъй като би потънало в нормално тъмните пердета или би било погълнато от сменящите се светлини… Този цвят не отразява, а поема жизнерадостните багри в близост. Отблъсква ги, а Галена е родена да притегля.

Раева е попаднала в фешън „ Панаири, панаири ”

Първоначално помислих остарялата ми другарка Илиана Раева за Софи Маринова… На едно място са събрани толкоз доста учредения, че мисля да ги оповестя. На първо място - този обилен фон, наподобяващ чалга клуб от 90-те, води до заключения, че това в действителност може да е Софи, до момента в който чака да я повикат на сцената. Черната рокля, която наподобява да е от плюш или друга естетически дискусионна материя, нейните блестящи бродерии, камъни и други фешън изобретения, люшват мандалото към една ироничност, каквото в действителност може да намерим единствено при попфолк звезда. Раева, която е показвала и повече висота в обличането, през днешния ден може би желае единствено да покаже мащабите на своето въображение, което за какво пък да не минава през усмивка към този лековат род. Колието е предпоследното съображение да припиша на Раева упоменатата аналогия. То гъмжи от стъкълца, леко като песента на Лили „ Панаири “. Панаирен е и чара на останалите аксесоари, като пръстени и обеци. Очаквам да видя спортната ни принцеса скоро в нещо модерно и уместно на класата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР