Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев: Слаба модна искра при Искрата, един фризьор ли прави Лулчева и Колева, Любен Дилов-син в балтона на Швейк и още + Снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

В косите на Данчето бързат делфините

И Данчето Христова изпраща лятото по своя обаятелен начин-с чиния чорба /възможно ли е да е ашуре/, заела една четвърт от фигурата и. Като мечтателствам обеците, позволявам, че може би паницата е сейф за дневното им предпазване и в случай че празненството, на което звездата е поканена има задължаващ код за обличане, то Христова може незабавно да реагира с различен сет обеци, а както виждате ръцете и са покрити с гривни и пръстени, част от които може да са на същия хал в гледжосаната купа. Господи, какъв брой съм глупав/а/, както биха споделили в Ало, ало, та аз чак в този момент забелязах роклята, скрита зад голямата съдина. Върху свещено бяло изпъкват цветове и фигури, наподобяващи на чернова от общ план сред Хуан Миро, Пикасо и Шагал. Защо презрамките са по този начин скучни, не би ли могло всяка от тях да е в разнообразни цветове, само че за какво да влизам в дребнави догатки и препоръки… От голяма бяла чанта се подава голяма алена жилетка…Или пък е оборудване за лов на пеперуди… А през косите на Данчето, като че ли бързат делфините, дружно бързат нататък. Лунният път не е къс, не е къс.

Един коафьор ли прави Лулчева и Колева?

Ето по този начин се изпраща седмицата и лятото- с една необятна усмивка и облекла като тапети. Стефания Колева трепти от багри и шарки, обединили в едно знамената на всяка нежна просвета по света. Розовото изпъква на фона на бялото  лице а червилото по този начин се е нагодило към блузата, че като хамелеон, нищо чудно да вземе някои кметски избори. Прическите на двете актриси са съвсем по шаблон, евентуално си поделят един коафьор, който пък поделя времето за грижите по едната глава с двете. Силвия Лулчева наподобява е заимствала червилото на колежката си, или най-малко пазарят в един и същи мол. От дребното, което се вижда при актрисата, тук господства сребристото, транспарантното и призрачното. Есента дава нови благоприятни условия на двете дами да облекат по един бежев шлифер и да крачат свободно през октомври. По една шапка ще ги избави от утежнението на русото, което съгласно слънцестоенето наподобява жълто, а при запотени очила- никакво.

Три нюанса черно при Тина Търнър!

За разлика от някои български звезди на същата възраст, Тина Търнър умее да резервира театрално и човешко достолепие. Вижда се, че не се изисква ламе, коприна, тафта и брокат, с цел да наподобява една звезда забележителна. Тина е постигнала това по системата звук сюр звук /тон върху тон/, където еднакъв цвят съгласно материята и нюанса играе друга роля в облеченото. Кожената шапка дава избран отблясък поради косъма, който грее под прожекторите и основава възприятие за лукс, който се поема от добре скроеното сако. Майсторското висше шивачество прави инак отличната фигура на певицата още по-изваяна а черната риза прибавя още грациозност в облеченото. Разбира се, усмивката е оня девет каратов елмаз, по блясъка на който разпознаваме Търнър, даже да е на … седмото небе.

Любен Дилов-син в балтона на Швейк

Той ни е един- Любен Дилов- наследник. Но стилното състояние при този любим през днешния ден е напряко нетърпимо. Не стига, че някъде изчезна синята му брада ами и шапки стартира да носи, Скорпионът му със Скорпион! Как намирате този обемист балтон или шлифер, единствено Швейк какъвто би могъл да носи. Аз персонално не го намирам, дори не го диря. Цветът е подобен един необикновен, като пропуснат ЗИЛ на общински паркинг. Нещо като горчица, смесена с хумус и след това с добавено пюре от мушмули. Шапката, с сходен цвят само че с друга консистенция, образува ореол върху интелектуалната глава и придава на Дилов една отвеяност, която мога да оприлича с оставена напразно салфетка от коледно празненство. Дънките, дънките! Те са като вдървен водопад, предан на провалянето си. Чорапите- меланж от плодова салата, откачено довършват започнатото нагоре, в което открих доста смях, фантастика и все едно прочетох едновременно Братя Стругацки и Величка Настрадинова.

Слаба  фешън искра при Искрата

Помните ли етикета на скромния социалистически одеколон Магнит? На него, жена със кърпа и свенливи очи пръскаше мирис на чистичко и подреденичко. Точно на този етикет ми припомня визията на Искрата, както винаги- търсещ „ извора на Белоногата ” в черното. Панталонът прави военни внушения, горе към кръста като че ли бойно снаряжение скърца в бойна подготвеност. Метални халки се кокорят току към ципа на рапъра и смъкват военните внушения към искрено полови. Не се ангажирам да кажа дали метро-сексуални или от друга хранителна верига. Черна блуза придава размер на господина, с цел да ни води чак горе, горе, на черешата не, ами на косата, където е забрадката от моите мемоари. Истински магнит за старомодни, същински магнит за фешън инфлуенсъри, които чунким биха харесали облеченото. Но не и аз, не и аз. Искрата на Искрата не можа да ме възпламени по този начин, както би ми се желало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР