Предлагам експертно правителство с конкретни срокове, ясни приоритети и придължгителност

...
Предлагам експертно правителство с конкретни срокове, ясни приоритети и придължгителност
Коментари Харесай

ИТН към ГЕРБ: Не чакайте безусловна подкрепа, ще ви е тежко с БСП

Предлагам експертно държавно управление с съответни периоди, ясни цели и придължгителност 1 година, съобщи Мария Габриел на срещата си с Има Такъв Народ. Тази формула може да бъде работеща, добави тя. 

Важно е да има цели, ограничения и периоди, с цел да се излъчи това обръщение за поредност. Заставам с този въпрос - да помислим идната стъпка за формата на държавно управление и да оставим детайлите, прикани тя. 

Това е нещо, което ние сме казвали, откогато съществуваме - че в изпълнителната власт би трябвало да има специалисти, а не политически назначени лица.Говря за политици, които мечтаят пъкъла са министри и министър-председатели, посочи Тошко Йорданов.

Понякога не разбирам по какъв начин водите договарянията, тъй като мина доста време, а част от нещата, в този момент ще ги преповторим. За нас вярно е да има постоянно държавно управление с необятна поддръжка на повече партии. Всеки да е специалист в региона, котяо ще оглавява, останалото ще е безконтролно, съобщи Йорданов.

Ние сме дясномислещи хора, посочи шефът на ПГ на ГЕРБ. Финансовото положение на страната е зле, без рационален бюджит. Имате тежка задача да разговаряте с Българска социалистическа партия. Били сме с тях в ръководство, отговорността е ваша, означиха от Има Такъв Народ.

Бюджет с недомислени разходи няма да подкрепим, отсече Йорданов.

Може би от време на време няма да се показвам толкоз дипломатично, съобщи Габриел. Ние държим да не бъдат рязани обществените заплащания, посочи Габриел.

Ние сме дребна партия и математиката излиза и без нас. Не ни разглеждайте като безусловна поддръжка, посочи Йорданов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР