Предлагала ли е г-жа Нинова 30 милиона на г-н Михаил

...
Предлагала ли е г-жа Нинова 30 милиона на г-н Михаил
Коментари Харесай

Тома Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. на Михаил Миков за лидерското място в БСП?

Предлагала ли е госпожа Нинова 30 милиона на господин Михаил Миков, с цел да се откаже от лидерското място на Българска социалистическа партия?

Този въпрос насочи обществено към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков на конференция дружно с народния представител Спас Гърневски.

По думите на Биков от ГЕРБ имат съществени източници на информация, само че чакат първо да чуят нейния отговор, тъй като по този начин било правилно.

" Чакаме отговора доста бързо, тъй като в сегашната обстановката би трябвало да се дават бързо такива въпроси ", заяви Биков. " Ако тя замълчи по този въпрос, ние ще приемем, че отговорът е " да ", добави той. 

Според Биков в партията имат избрана информация и от кое място са пристигнали парите, само че ще изчакат обяснението на Нинова. 

" Ние желаеме да разберем, тъй като съгласно мен това е мощно надценена цена за лидерска позиция на една партия, която непрекъснато губи избори. Лично аз не бих дал толкоз пари да стана водач на Българска социалистическа партия, само че има хора, които не са толкоз прагматични ", уточни той.

След това Биков продължи с разсъжденията:

" Ако тя беше народен представител от ГЕРБ, до момента да беше подала оставка най-малко 10 пъти, само че тъй като етичният стандарт в Българска социалистическа партия е на малко по-ниско равнище, ние можем да задаваме единствено въпроси. "  

" Тя и в ГЕРБ да беше, нямаше да подаде оставка, тя щеше да е изритана от партията ", добави го Гърневски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР