предлага всичко - от настаняване, което сякаш е извън този

...
предлага всичко - от настаняване, което сякаш е извън този
Коментари Харесай

5 от най-добрите места за Airbnb настаняване за 2023 г.

предлага всичко - от настаняване, което като че ли е отвън този свят до палатка в нечия всекидневна. С повече от 7 милиона разгласи по целия свят, феновете на пътуванията, несъмнено има доста, от което да избират.

Въпреки това някои парцели царуват и то безапелационно през 2023 година и Airbnb разкрива кои са те.

Еклектичният лист включва превъзходни домове от целия свят и се състои от ваканционните квартири, които са имали най-вече лайкове на формалната страница на Airbnb в Instagram, научаваме от Metro. Ето и кои гордо заемат първите пет места. 
 На посетители на Гуинет Полтроу - първокласната ѝ къща за 5 милиона, която може да бъде наета в Airbnb
Лукс за 5 милиона в Калифорния - на посетители на Гуинет Полтроу

Как всеки може да пренощува в спалнята на актрисата

5. Tuscan Tree House във Флоренция, Италия
4949 лайкове

В Европа, пътешествениците се надяват да се разсънят на маслиново дърво в Тоскана, в случай че хилядите лайкове за този парцел са нещо, което би трябвало да се вземе поради.

Сгушена надълбоко в провинцията на Тоскана, тази съвременна къща на дърво е единствено на 15 минути с кола от Дуомото на Флоренция и има огромни стъклени прозорци, с цел да могат посетителите да усетят първите слънчеви лъчи, до момента в който се любуват на естествената хубост, която Флоренция предлага.

4. Ocean View Villa в Санта Тереса Бийч, Коста Рика
5454 лайкове

Когато си представяме по какъв начин краткотрайно се преместваме в някоя вила наоколо до плажа за няколко дни, вероятно мислом за място, което доста наподобява на тази вила в Коста Рика.

Известна още като Villa el Mango, тази луксозна къща на три равнища е приключена през април 2021 година в северната част на плажа Санта Тереса, Коста Рика и има огромна външна зона с барбекю, столова, шезлонги и безконечен басейн със солена вода.

3. Jungle Home в Тулум, Мексико
6643 лайкове

Подходящп нареченият Jungle Home е разказан като " малко светилище в средата на джунглата ". От другата страна на улицата няма съседи, единствено дървета. Но в случай че в последна сметка жадуваме за шума на оживено място, къщата е единствено на четири минути с кола от града и на 10 от плажа.

Интериорът на дома има красиво направени килими във всяка стая с неповторим модел, до момента в който естетиката на цветовете варира от червеникаво алено, електриково синьо, студено тюркоазено и успокояващо сиво.

2. Eco Bamboo House в Абиансемал, Индонезия
6878 лайкове

Намира се на западния бряг на река Аюнг, в село Абиансемал в Бали. Известна още като Aura House, тази зашеметяваща и неповторима еко бамбукова къща е издигната с предница, обърната на изток, с цел да улови изгрева.

Разполага със независим плувен басейн и бамбуков павилион за хранене и твърди, че предлага перфектната атмосфера както за летовници, които желаят да се откъснат, по този начин и за фенове на природата.
 На посетители на Аштън Кътчър и Мила Кунис - къщата им на плажа, която може да бъде наета в Airbnb
Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо жалко

Според нас е гениално

1. The Best View of Quintay в Куинтай Казабланка, Чили
7854 лайкове

Имотът, който притегли най-вече лайкове в социалните мрежи през миналата 2023 година, е " кацнал " с аспект към залива Куинтай и Тихия океан.

Модерният дом се намира единствено на 90 минути от Сантяго и на 45 минути от Валпараисо и Казабланка, съгласно домакините. Съдейки по страхотната обстановка, дървената настилка вътре и спокойната атмосфера, е доста ясно за какво този дом е отпред в листата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР