Предизвикателствата, актуални за местната власт теми и възможностите за партньорство

...
Предизвикателствата, актуални за местната власт теми и възможностите за партньорство
Коментари Харесай

Кметът Стефан Радев се срещна с Гуверньора на Ротари България Виолина Костова

Предизвикателствата, настоящи за локалната власт тематики и опциите за партньорство разискаха на среща през днешния ден кметът Стефан Радев и Гуверньорът на Ротари България Виолина Костова.

На срещата участваха президентът на Ротари клуб-Сливен Николай Куршумов и Антон Томчев, паст помощник дистрикт гуверньор.

В рамките на срещата гуверньорът за ротарианската 2022-2023 година Виолина Костова изрече признателност към Общинската администрация за поддръжката и ползотворната партньорство в начинания и планове с Ротари клуб-Сливен, ориентирани към възстановяване живота на хората в града.

От своя страна кметът Стефан Радев съобщи, че Община Сливен постоянно е отворена за разговор, хрумвания и осъществяване на планове, които да са в полза на всички поданици и качеството им на живот. Община Сливен и локалният парламент поддържаха предложенията, едно от които е на ротарианците в Сливен, за създаване на бюст-паметник на Георги Данчев.

Акцент в диалога бяха и задачите на Ротари България, които са ориентирани главно в образованието посредством планове и дела за подкрепяне на професионалното и личностно развиване на подрастващото потомство в страната.

Президентът на Ротари Клуб-Сливен Николай Куршумов показа актуалните  проекти и начинания на клуба, по които ще продължи да се работи и отсега нататък.

Тази година Ротари България празнува 90 години от основаването си, като броят на клубовете в цялата страна непрестанно нараства. Днес те са към този момент 90.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР