Предизборните страсти в Пловдив, се оказаха далеч по- слаби от

...
Предизборните страсти в Пловдив, се оказаха далеч по- слаби от
Коментари Харесай

Защитните тези на фотографа Дардов- по перверзни и от обвиненията срещу него!

Предизборните пристрастености в Пловдив, се оказаха надалеч по- слаби от абсурда, който избухна след ареста на пловдивският фотограф Димитър Дардов.  Един от най- имиджовите до неотдавна сватбени фотографи  под тепетата, се озова в ареста с две обвинявания – едно за блудничество със 7-годишно момиченце и второ за владеене на детска порнография. Новината се оказа толкоз шокираща, че в началото бе посрещната скептично от част от пловдивчаните, които го познават. Появиха се догатки, че е натопен от свои съперници, че е станал жертва на донос и прочие По време на делото, в което бе гледана мярката за неотклонение на Дардов в Окръжен съд, стана ясно, че столичните антимафиоти, които го арестуваха, са работили по сигнал на Европол. Което значи, че кибер ченгетата от Европол, са попаднали на видеоматериалите в някоя от платформите в dark net, в които против възнаграждение се разпространява  детска порнография. Така, че тезата -Дардов да е натопен от собствен съперник, се оказа безусловно несъстоятелна.
Прочетете още
Още по-слаба е защитната теза, с която юристът на Дардов – Йордан Давчев, се опита да го извади от ареста, заявявайки, че няма доказателства, че клиентът му е снимал детска порнография.

“По никакъв метод не е потвърдено, че тази директория е основана от моя доверител. Той е снимал над 600 сватби и 800 кръщенета. Работи най-често с хардискове втора ръка, благосъстоятелност на клиентите, на които има техни фотоси. Те се отделят в обособена директория, само че той не може да се разпорежда с тях ”, съобщи юристът.

Самата теза, че някакви инцидентни клиенти са давали на Дардов хардове с детска порнография и той си ги прехвърлял, е много перверзна.

„ От конфискуваните хардискове при свързването им с преносимия компютър му са били открити голям брой файлове с порнографско наличие, с присъединяване на малолетни и малолетни. На тях се виждат както полови сношения, по този начин и проявление на полови органи от малолетни девойки ”, съобщи арбитър Славка Димитрова.

„ Във фотоалбума се намират видеоклипове, за които обвиненият няма по какъв начин да отхвърли, че са били записани от него, тъй като е имал неблагоразумието да запише и себе си в огледалото. Вижда се по какъв начин прави блудствени дейности с малолетно дете ”, разгласи  прокурорът Светослава Пенчева.

Давчев сложи под подозрение и обвиняването за блудничество.

" Никъде не се показва с кое тъкмо лице са осъществени блудствените дейности ", уточни юристът.  Според него, директно преди съвещанието е имало разпит на потърпевшото момиче в “синя стая ". От извършения разпит се схванало, че „ то няма неприятно отношение към Дардов и обстановката се приемала друго от нея ”.  Самото изказване, че 7-годишното момиченце е приемало по „ друг ” начин  половите нападения на 42-годишния Дардов, е меко казано извратено. Истината е, че половите похищения върху деца  , оставят вечно диря в тяхната душeвност.   Практиката демонстрира, че се възвръщат извънредно мъчно, а  в следствие самите жертви се трансформират в насилници.

Отговорът по какъв начин зад фасадата на  „ безупречен татко, работохолик и експерт ” се оказва човек  с перверзни и незаконни пристрастености, би трябвало да дадат психиатрите.  Факт е, че сходни закононарушения, са в резултат от  личностни разстройства. Хората с тези положения могат да демонстрират липса на емпатия или разкайване, само че не постоянно са обществени новобранци.

Мнозина  водят видимо естествен живот, преди да бъдат хванати. Много от тях имат фамилии, съседи и сътрудници, които в никакъв случай не биха ги заподозрели в принуждение. Способността на доста от тях да водят видимо естествен живот от време на време изяснява по какъв начин те съумяват да избегнат наказване задоволително дълго.

Коментарите под  текстовете по тематиката в разнообразни медии,  фактически демонстрират две разнообразни лица на еднакъв човек. Според едни той е предан татко, добър брачен партньор и измежду най- положителните в сектора. Други, които са имали контакт с него, го разказват с неприятни прилагателни, като  настояват, че той  е подавал сигнали против хора, които са пренебрегнали услугите му.

Дали 7-годишното момиченце е единствената жертва на полово принуждение в това дело? Служителите на отдела за кибер закононарушения в БОП правят щателна инспекция на всички устройства, открити в  дома, ателието и вилата на Дардов, какт о и разнообразни места във виртуалното пространство, където фотографът може да е съхранявал с неразрешено наличие.

Според източници на TrafficNews , по време на следствието са събрани доказателства, че Дардов поставял и скрити камери в пространствата, в които са  са преобличали булката и шаферките, по време на сватбените фотосесии. За какво е употребявал събраното видео наличие, на този стадий не е ясно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР