Предисторията на Инспектор Морз е удоволствие за феновете на оригиналната

...
Предисторията на Инспектор Морз е удоволствие за феновете на оригиналната
Коментари Харесай

Гледайте `Ендевър` - предисторията на `Инспектор Морз - по Epic Drama

Предисторията на " Инспектор Морз " е наслаждение за почитателите на истинската поредност. Kласирана е измежду телевизионните поредици с най-голям рейтинг и избрана за една от най-ангажиращите и добре направени престъпни драми за последните 10 години.

Вижте я в " Ендевър " тази събота, 11 август, по новия трагичен канал Epic Drama от 22:00.



Ендевър Морз се завръща на екраните след дълготрайно неявяване от работа.

1967 година предлага четири нови и необикновено комплицирани загадки на младия детектив, които слагат качествата му на тестване.

Ендевър стартира скрито следствие на гибелта на млада автобусна кондукторка и рискува всичко в задъхана конкуренция из Оксфорд, с цел да разкрие истината за гибелта на художник. Когато изгубването на датска бавачка се свързва със остарял случай, поражда напрежение в полицейската работа на Оксфорд, което заплашва професионалните граници.

Ендевър стартира да си задава въпроси за бъдещето си в службата по време на злокобно ликвидиране на притежател на фабрика за облекла и след разтърсващо прекарване с подземния престъпен свят. На всичкото от горната страна персоналният му живот също минава през прелом, когато остарял наставник от колежа го кара да следи отчуждената му по-млада жена.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в Северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР