Предимно слънчево ще се задържи времето днес, с повече облаци

...
Предимно слънчево ще се задържи времето днес, с повече облаци
Коментари Харесай

Лоша новина за времето, какво ни чака до дни

Предимно слънчево ще се задържи времето през днешния ден, с повече облаци в северните и източните региони от страната, само че без превалявания. Максималните температури ще бъдат сред 8 и 13 градуса. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който в Източна България до вечерта ще се ориентира от североизток.

През нощта ще бъде безоблачно и съвсем безшумно, на доста места в котловините от Западна България утринните температури ще са негативни. Минималните в множеството региони ще са към нулата.
-->
Максималните ще се покачат и ще бъдат сред 11 и 16 градуса, по Черноморието - сред 10° и 12°, в София към 11°. Ще се задържи най-вече слънчево и съвсем безшумно.

Слънчево ще бъде времето и в планините. Ще се задържи прохладно с сдържан - по високите и открити елементи, краткотрайно мощен северен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималните в курортите ще са от 1° на Алеко до 4° в Боровец.

Дъждовно и прохладно ще е времето на Британските острови, както и в множеството региони от Западна и Централна Европа. На Скандинавския полуостров, в Европейска Русия и тук-там в прибалтийските страни ще превалява сняг.

Предимно слънчево ще бъде на Балканите, а от запад ще прониква по-топъл въздух. Сутринта ще е относително студено, само че дневните температури ще се покачат.

У нас и във вторник ще доминира слънчево време, само че още в сряда облачността ще се усили и ще стартират превалявания от дъжд, а температурите още веднъж внезапно ще тръгнат надолу, съобщи Българска национална телевизия. И в четвъртък ще бъде облачно, в Източна България ще вали през целия ден и там има нараснала възможност за обилни количества.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР