Преди време Савана Стюбс от Канзас, САЩ, работела в ресторант

...
Преди време Савана Стюбс от Канзас, САЩ, работела в ресторант
Коментари Харесай

Келнерка онемя от страх, когато забеляза кой я следи от кофата за боклук в ресторанта ВИДЕО

Преди време Савана Стюбс от Канзас, Съединени американски щати, работела в ресторант Subway. Момичето напуснало работата, само че кошмарите за предходното място на работа ще я преследват още дълго време.

Това не е обвързвано с ужасни условия на труд или нещо сходно. На един от видеоклиповете, които американката е записала в заведението за хранене, след известно време тя разкрила една плашеща детайлност. Студентката неотложно разгласила видеоклипа в профила си в savannahstuebs в tiktok.

"Заснех това видео, когато с братовчед ми работехме в Subway... безусловно настръхнах ", написа Савана.

Изглежда, че главното във видеото е момичето, влезнало в кухнята. Не бързайте с изводите. Веднага щом поставите първия кадър на пауза и приближите малко по-близо кошчето, става в действителност ужасно. Изглежда като че ли, че човек се крие вътре: в тъмнината нечии очи и вежди се виждат ясно. Никой не може да измисли други разновидности за видяното.

Видеото толкоз уплаши всички в мрежата, че незабавно стана доста известно. За няколко дни след публикуването то има към три милиона гледания. Сред близо 10 хиляди коментиращи е мъчно да се намерят такива, които са съумели да запазят успокоение.

"Мисля, че това е единствено смешка. Прилича на инсценировка, тъй като той (човекът в кошчето) наподобява спокоен и не е застрашителен ", написа един от тях.

"Няма значение дали е инсценирано или не, изплаши ме извънредно ", споделя различен.

Превод и редакция: БЛИЦ

I took this video when me and my cousin worked at subway... I literally have goosebumps wtf is that..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР