Преди време Алла Пугачова се появяваше само в безформени рокли

...
Преди време Алла Пугачова се появяваше само в безформени рокли
Коментари Харесай

Алла Пугачова неузнаваема на 68 години

Преди време Алла Пугачова се появяваше единствено в безформени рокли без значение дали е на концерт или на друго събитие.

Явно обаче животът с 41-годишния художник Максим Галкин я е трансформирал.

Промяната стартира със фотография на 68-годишната певица с надпис "Любима отмора ". На нея се виждат краката й и шезлонг. Много почитатели незабавно видяха тънките й крайници, а и очевидно напълно новата й визия.

Изпълнителката на "Милион червени рози " е похарчила най-малко 1 милион рубли за новата си визия. Според медии това са пари за нови тоалети и стилисти.

68-летняя Алла Пугачева похвасталась стройными ногами в мини-шортах https://t.co/iSGkfLqycW pic.twitter.com/xBitd6mej8
— teleprogramma.pro (@teleprogkp) 14 август 2017 година
В едно от интервютата си певицата споделя: "Трябва да видят млада красива майка, а не баба " за децата си - близнаци на 4 години.

Алла Пугачева в 68 лет появилась на мюзикле в образе девочки-кокетки

Алла Пугачева в свои 68 лет появилась на мюзикле с участием Никиты... pic.twitter.com/gFD9YEIuwT
— Актуальные новости (@actualnewsorg) 23 септември 2017 година
Преди време Пугачова се появи в първокласна полупрозрачна рокля, показваща тънките й крайници.

Сега всеки нов облик на Алла Пугачова е в действителност забавен, моден и хубав. И макар че на 68 година в действителност е мъчно да се резервира привлекателността, огромната съветска дива го прави.

Алла Пугачева и Максим Галкин прокомментировали отговор Пенсионного фонда - https://t.co/dhcZy6vdNJ pic.twitter.com/dQkNyUj4TB
— Новости+ (@Mam1ba1) 28 август 2017 година
Певицата и брачният партньор й станаха родители през 2013 година на близнаци - момченце и момиченце. Бебетата са износени от сурогатна майка. Информацията за щастливото събитие в живота на звездната двойка е изтекла от служащи, които са правили преустрояване на една от стаите в имението на Пугачова.

През цялото време, до момента в който сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в цялостна загадка. За идното събитие знаели единствено дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка другарка на фамилията.

Пугачова и Галкин подписаха брак на 23 декември 2011 година Те от дълго време желали да се съберат, само че все не можели да се решат. Самата Пугачова споделя, че връзката сред двамата била с десетгодишна отминалост. Новината е публикувана първо от брачната половинка на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова.

Цялата бременност на сурогатната майка е била следена персонално от основния доктор и основател на скъпарската верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер.

Момчето е кръстено с необикновеното за Русия име Хари, а момиченцето се споделя Елизавета.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР