Преди три месеца, нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно

...
Преди три месеца, нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно
Коментари Харесай

Българските спецчасти: Помогнете ни да върнем старшина Мирослав Павлов към нормален живот

Преди три месеца, нашият сътрудник старшина Мирослав Павлов пострада съществено при осъществяване на служебните си отговорности, написаха във Facebook.

Седмица след случая никой не даваше гаранции, че той ще се разсъни от комата, в която беше изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна контузия.
Днес, три месеца по-късно, с-на Павлов към този момент е в схващане, беседва с околните си, с медиците от Военна болница - Пловдив, като постепенно възстановява функционалните благоприятни условия на тялото си.

Този прогрес напълно дължи на лекарите от ВМА - София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната поддръжка на всички негови сътрудници и другари, които се молят всекидневно за неговото възобновяване. 

‼️Сега, той има потребност от интензивно лекуване и специфична рехабилитация, които да оказват помощ за връщането му към естествен метод на живот.
Към сегашния миг в #СКСО  е инициирана акция за ежемесечно събиране на средства на непринуден принцип за подкрепяне на лекуването му. За възобновяване му е належащо в малко време да се събере сума от
150 000 евро, която е непостижима за неговите близки. 

Средствата са нужни за профилирана рехабилитация, медикаментозно лекуване и превозване до болничното заведение в чужбина, като на този стадий е разговаряно с лечебни заведения в Турция и Израел.
Обръщаме се към Вас с молба - помогнете ни да съберем нужните средства за лекуването на Мирослав и да дадем късмет на един заслужен военнослужещ от Специалните сили на Българската войска да си върне живота!!!

Дарителската сметка е: 
„ УНИКРЕДИТ БУЛБАНК “ АД
IBAN: BG69UNCR70001525005765
BIC: UNCRBGSF
Валута: ЛЕВА

Титуляр: Мирослав Павлов Павлов
PayPal: [email protected]
Моля, споделете тази обява, с цел да доближи до повече хора!!!
Благодарим Ви за всеотдайната поддръжка!!! 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР