Преди три дни получих предложение да започна работа при един

...
Преди три дни получих предложение да започна работа при един
Коментари Харесай

Големите риби в борба за шоумена Краси Радков

 " Преди три дни получих предложение да стартира работа при един от огромните продуценти у нас. Едва ли ще вършим нещо пиратско, само че... премислям го като оферта. " Тези думи показа звездата в " Шоуто на Слави " - Краси Радков пред шефа си Трифонов на актьорската вечер през вчерашния ден. Изненадата у Дългия не търпя дълго, като на радостните реплики сякаш на смешка, сякаш в действителност, се прозря истината, че Краси счита да смени не попрището, а малкия екран. Както знаем след 31 юли " Шоуто на Слави " стопира да се излъчва по искане на шефа му Слави Трифонов.

Според екранната Баба Вуна някогашните сътрудници на Дългия Евтим Милошев и Любо Нейков са показали сериозен интерес към негово присъединяване в плановете си. За тази цел те предложили и положителни възнаграждения.

" Моля те, единствено не споменавай името на Халваджиян. Поне ти не! ", отговори Слави на репликата на подопечния си, че с изключение на Милошев и други се " бият " за него. " Ама и той, я ", добави Радков, при което залата избухна в смях, а Трифонов обърса потно чело. Факт е, че Халваджиян от дълго време желаят артиста да работи с тях.

Попитан дали ще работи за в бъдеще с Краси Радков, Любо Нейков отхвърли коментар. Халваджиян пък сега са във почивка и не подвигат телефоните си.

При кого тъкмо ще се подслони Радков занапред следва да се разбере. Повече от 10 години под опеката на учиндолеца явно са задоволителни на комика, който от много време дава поръчки, че желае да реализира освен това от това да е шут и подражател при Трифонов. Феновете на врачанина обаче не би трябвало да тъжат, защото бъдещите му креативен проекти за развиване още веднъж са в областта на занимателния тв формат.

Очевидно артистът не желае да работи на заплата и шефското настоятелство му е ненужно. Краси ще следва образеца на сътрудниците си Любо Нейков, Марта Вачкова и Камен Воденичаров, които се отделиха от Слави и за няколко години съумяха да основат едни от най-успешните продуцентски компании у нас. Дали полакомил се поради парите или пък поради умората да носи цялото предаване на Трифонов на собствен тил, Краси възнамерява да върви по стъпките на Нейков. Екранният Гацо Бацов първо ще се върне в театъра, както към този момент направи в постановката на Иво Сиромахов и режисурата на Съни Сънински - " Островът ", а по-късно евентуално ще стартира да взе участие по-често в халтурки с чалга осъществявания по заведенията.

Преди това Краси ще се пусне публично и в чалгата, където участва от най-малко година. Комикът към този момент стремително записва песни по комбинация на Евгени Димитров - Маестрото, с които се надява да цялостни кръчми и нощни заведения в подмяна на вкусен хонорар. Цената му на час е 2500 лв.. Същата сума прибира и мустак №1 в родната чалга Милко Калайджиев.

Близо 3 години Краси е на повикване от ресторантьори и кръчмари, откакто Слави Трифонов реши да продава актьорите си като фолкпевци. Срещу порядъчен хонорар всеки комедиант от шоуто му може да бъде нает за конферансие на авансово готова стратегия или да изнесе своя лична.

Най-голям интерес има точно към Краси Радков, който стремително обикаля оборотни фолкклубове. Според осведомени Дългия взимал част от приходите. Засега. Проверка на " България Днес " сподели, че в " Пайнер " има трима артисти, които взимат колкото Краси. Единият е Милко Калайджиев, другите - Нелина и Тони Дачева. 2500 лв. е хонорарът и на сръбската звезда Бобан Здравкович.

Очевидно мераците на Краси са програмата му да се разнообрази още повече, с което респективно да се усилят и участията му.

Ресторантьори обаче регистрират предостатъчно, че така наречен актьорски вечери в заведенията им се радват на надалеч по-голяма посещаемост, в сравнение с гостуването на звезди от ранга на Преслава и Фики. На всичкото от горната страна им излиза и в пъти по-евтино, защото певица и артист на годината на " Пайнер " взимат надлежно 7 и 5 бона на час.

Присъствали на присъединяване на Краси Радков споделят, че от сцената в типичния си жанр той не стопира да ръси цветущи и каруцарски цинизми, а облиците на Баба Вуна и Шишо Бакшишо в дребните часове на нощта вдигали настроението доста повече от деколтето на която и да било чалга дива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР