Преди три дни екип на Vesti.bg бе в Олимпийския парк

...
Преди три дни екип на Vesti.bg бе в Олимпийския парк
Коментари Харесай

И базовият Focus не изглежда зле

Преди три дни екип на Vesti.bg бе в Олимпийския парк в Лондон, където се състоя премиерата на новото потомство Ford Focus. Останахме впечатлени от изключителната визия (четири на брой) на модела, само че и от софтуерния боеприпас, с помощта на който от Ford обявиха, че това е най-модерният автомобил, създаван в историята на Ford. В топ осъществяване Focus може да бъде оборудван с до 70 датчика, грижещи се за стабилността и сигурността на модела, оборудван с всевъзможни системи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ FORD FOCUS В ДЕТАЙЛИ

На събитието в Лондон компанията показа версиите Titanium, ST-Line, Vignale и Active, само че през днешния ден виждаме и базовата версия Trend. Цената на този модел в Германия ще стартира от 18 700 евро, до момента в който Titanium коства 25 200 евро. При оптимално оборудван автомобил цената в Германия доближава 40 000 евро.

Базовият Focus се предлага единствено с 1,0-литров EcoBoost с мощ 85 к.с. и 6-степенна механична трансмисия. В оборудването на Trend общоприетоо влизат автоматизиран климатик, ел. стъкла, аудио с дребен пъстър екран (а не 8-инчов като при упоменатите първоначално четири версии), Bluetooth, Система за поддържане лентата на придвижване и LED фарове. Джантите са стоманени, 16-цолови, с тасове, липсват фарове за мъгла, цветът е един: Blazer Blue. Алуминиевите джанти костват 750 евро, отопляеми и ел. предни седалки излизат надлежно 300 и 500 евро, алармената система е 375, а тегличът 600 евро.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР