Преди това председателката на ПГ Десислава Атанасова обобщи ситуацията с

...
Преди това председателката на ПГ Десислава Атанасова обобщи ситуацията с
Коментари Харесай

ПП-ДБ не дойдоха на срещата, от ГЕРБ обобщиха: Коалицията от Има как се превърна в Няма пък

Преди това председателката на ПГ Десислава Атанасова заключи обстановката с неналичието на поканените.

" Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на обединението, която от " Има по какъв начин " се трансформира в " Няма пък ", е демонстрирана пред вас, благодаря за вниманието ", съобщи Атанасова и излезе от залата дружно с сътрудниците си.

Провалът на диалозите беше предупреден, откакто още през вчерашния ден следобяд от ПП-ДБ в известие до медиите оповестиха, че тяхната среща с ГЕРБ е отсрочена за петък поради отсъствието на съпредседателите на Политическа партия Асен Василев и Кирил Петков, които са в чужбина. 

Вечерта последва конкретизиране и от ГЕРБ-СДС, които пък обявиха, че срещата си остава в часа и в деня, за които е планувана, а точно - 10.00 в четвъртък. Техният мотив да не одобряват анулацията й за през днешния ден беше, че в страната се намират останалите ръководители на обединението - Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владислав Панев, както и номинираният за министър председател от ПП-ДБ Николай Денков, който водеше преговорния екип в първия стадий на диалозите сред преговорните екипи по законодателната стратегия и по управническите стратегии. 

Впоследствие двете политически сили разкриха и за есемесите, разменени сред Денков и Десислава Атанасова от нощес насам. 

Снимка: " Булфото "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР