Преди срещата между Берое и Левски Лукойл от 14-я кръг

...
Преди срещата между Берое и Левски Лукойл от 14-я кръг
Коментари Харесай

Папазов преди Берое: Ще бъде тежко, Берое се представя стабилно

Преди срещата сред Берое и Левски Лукойл от 14-я кръг на НБЛ, треньорът на " сините " Тити Папазов приказва за упованията си пред клубния уеб страница на заралии - beroebasket.com. Ето и какво показа наставникът:

Г-н Папазов, с какви упования Левски Лукойл идва в Стара Загора за срещата с Берое?

Очаквани ни доста тежък дуел. В последно време тимът на Берое се показва извънредно устойчиво, до момента в който ние сме повече от неуверени. Надявам се въпреки всичко да се представим добре, с цел да се получи забавен конфликт. Дано успеем да отговорим на играта на домакините. Независимо, че е мач от постоянния сезон, той има своя заряд. Двата тима ще търсят успеха. Надявам се всичко да бъде обикновено. Определено напрежението при нас е било по-голямо. За да излезем от тази обстановка обаче ни трябват сходни дуели. Берое е тимът с най-хубавата отбрана, до момента в който ние в последния месец загубихме от блясъка си. Винаги е мъчно против Берое. Като треньор на Левски Лукойл неизбежно се надявам да спечелим, само че действителностите са такива, че все още това по-трудно ще се случи.

Мъжкият баскетбол в Стара Загора се развива. Това, което в годините съумя да направи Васил Кифев, е похвално. С идването на Любомир Минев непрекъснато и търпеливо нещата се получават. Берое към този момент е сериозен фактор. Изключение е предходната година, само че тогава се струпаха редица неподходящи фактори. Мъжкият баскетболен тим на Берое работи със тактика и не на парче. Очаквам сериозен интерес от старозагорското общност, което е сериозен отзив за работата на всички в тима. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР