Преди след пикантно представяне на четвъртия републикански дебат в сряда

...
Преди след пикантно представяне на четвъртия републикански дебат в сряда
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами се сблъсква с Брайън Килмийд за „наивна“ украинска позиция

Преди след пикантно показване на четвъртия републикански спор в сряда вечерта, биотехнологичният бизнесмен Вивек Рамасвами получи печене на скара рано сутринта в четвъртък от съ-водещия на „ Fox & Friends “ Браян Килмид за политиката му по отношение на Украйна.

Kilmeade мина напряко към преследването и попита кандидата за Белия дом дали му е комфортно да даде на „ Русия толкоз доста от Украйна, колкото желаят “, както и дали Рамасвами е убеден, че може да държи Русия и Китай разграничени в подмяна.

„ Мисля, че би трябвало да играем твърдо там и да сключим сложна договорка, която изисква всяко отменяне на тази договорка да има съществени последици “, отговори Рамасвами.

Рамасвами от дълго време предпоставя метода си към войната в Украйна за скъсване на китайско-руските връзки — които той преглежда като съществена опасност за националната сигурност.

Когато беше притиснат за това какви други санкции могат да наложат Съединени американски щати поради към този момент въведените наказания против Русия, Рамасвами о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР