Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от

...
Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от
Коментари Харесай

Цветелина Грахич: Уволнението ми от „Ку-Ку бенд” ме срина, години наред не спирах да плача

„ Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без съответна причина. Голямото овикване стартира след един концерт, на който обърках две изречения от „ Притури се планината ”. Но на сцената аз незабавно се усетих и поправих грешката си, тъй че никой не я видя ”, описа певицата Цветелина Грахич.

Тя отхвърли да показа какво е чула по собствен адрес с обяснението: „ Това си е моята болежка, моята история ”.

Със сълзи на очи певицата призна, че е претърпяла доста тежко уволнението си. „ Бях се сринала, от заран до вечер единствено плачех. Живях с тази болежка четири години. Това ефлектира и върху здравето ми в един миг. Започнах да слабея. Имах и други проблеми, които не желая да споделям, тъй като съм ги претърпяла. Но не съм посягала към опиатите и алкохола ”, сподели още Грахич.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай не се е възползвала от това, че началник ѝ е бил Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, „ както доста хора правеха и не престават да вършат ”.

„ Усещах напрежение през последните си няколко години в „ Ку-Ку бенд ”. Не знам за какво виждаха в мен, че желая да ходя солово. Моят другар е ром и считам, че и това способства за всичко случило се ”, откровена бе певицата. И добави, че има подозрения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, само че отхвърли да спомене съответно име.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР