Преди повече от 20 години братята-близнаци от щата Охайо Марк

...
Преди повече от 20 години братята-близнаци от щата Охайо Марк
Коментари Харесай

Братя близнаци се оженили за сестри близначки. А ето как изглеждат децата им…

Преди повече от 20 години братята-близнаци от щата Охайо Марк и Крейг Сандърс се срещнали със сестрите близначки Дарлин и Диана Нетемайер. От пръв взор всички разбрали – това е орис.

Двойките почнали да се срещат, а скоро вдигнали и женитба. Младоженците имали безусловно идентични костюми, а булките – идентични рокли. Новоизпечените фамилии си купили и къщи една до друга. Премахнали оградата, която разделяла парцелите им и почнали да живеят като огромно заедно семейство.

 братя-близнаци-и-сестри-близначки

Година по-късно в необикновеното семейство се случило радостно събитие – на бял свят се появили момченца-близнаци. При това еднояйчни. Като цяло вероятността за раждане на близнаци е към 2 към 1000, само че в тази ситуация с еднояйчните е още по-малка.

 семейство-близнаци

В фамилията на другата двойка – Дарилин и Марк близнаци към момента няма. Но пък при тях порастват две красиви дъщери, които наподобяват като близнаци. Те към този момент са и по-големи сестри, тъй като им се родил по-малък брат.

Съпружеските двойки Марк и Дарлин, както и Крейг и Дианна, са в действителност неповторими. Защото имат идентичен набор от гени, което значи, че техните деца не са братовчеди, а родни братя и сестри.

 близнаци

Днес това огромно семейство продължава да живее в съседство, постоянно си вървят на посетители едни на други и възпитаат децата си всички дружно. Често биват канени във всевъзможни тв шоута, научни репортажи и фестивали за близнаци, където те с наслада отиват.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР