Кадри: БТВЛюбопитно преживяване бе подготвил Ергенът Алек на борещите се

...
Кадри: БТВЛюбопитно преживяване бе подготвил Ергенът Алек на борещите се
Коментари Харесай

Ергенът заведе любимите си на Спа, но с магарета

Кадри: БТВ

Любопитно прекарване бе подготвил Ергенът Алек на борещите се за сърцето му довечера. Той ги предложения на групова среща, на която участваха няколко.... магарета. Мястото бе фермата " Щастливи уши ", където се отглеждат магарета, които са обслужвали дълги години туристи. Повечето от животните са в преклонна възраст, а там се грижат за това да имат по-хубави дни.



Жената, която ги отглежда, разкри, че магаретата са извънредно умни, даже повече и от кучетата. Имали обаче сложен живот.

Дамите демонстрираха доста положително въодушевление и очевидно се радваха на запознанството си с магаретата. Все отново преди да отидат в " Щастливи уши ", те си мислеха, че ще яздят коне и започнаха да описват коя какъв опит има.



" Яздила съм и кон и магаре ", сподели Магдалена, а Надежда призна: " Най-вероятно язденето й е като нейното готвене - желае да се изтъкне. Аз имам щастието татко ми да има диви коне. Не съм най-хубавата ездачка, само че няма най-малко да падна ".

" Човек по какъв начин се грижи за животните, приказва доста за него ", разяснява Алек Младенов, а Валерия даже си пожела едно магаренце за у дома.



Ергенът в последна сметка анонсира, че ще създадат Спа процедури за магаретата. Красавиците започнаха да ги решат и мият. Софтуерният инженер Надя призна, че избира да направи сходни процедури на самия Алек, само че почтително хвана четката и стартира да реше животното.

Едно от магаретата стартира да ближе крайници на Надежда и тя сподели на Алек, че има ерген съперник.



В предаването останаха единствено пет дами - Валерия Дакова, Йоана Младенова, Магдалена Томова, Надежда Вишева и Надя Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР