Преди половин година Александър Каролев загуби баща си - финансистът

...
Преди половин година Александър Каролев загуби баща си - финансистът
Коментари Харесай

Синът на Владо Каролев съобщи прекрасна новина навръх Коледа

Преди половин година Александър Каролев загуби татко си - финансистът Владо Каролев, който си отиде след дълга битка за живота си и близо 6-месечна кома. Навръх Коледа обаче, Александър има голям мотив за благополучие!

Двамата със брачната половинка му Валя чакат с боязън второто си дете. Вече знаят и пола на бебето, а най-любопитна е реакцията на 2-годишната им дъщеричка Изабела.

" Повечето близки знаеха за бебето. Всъщност напълно неотдавна разбрахме пола - ще имаме момче. Вече имаме и щерка - Изабела, която е на две години и половина ", показа Сашо в изявление за Нова тв.

" Когато разбрах, нямах самообладание да кажа на Сашо. И му изпратих фотография по What`s up. Но неговата реакция беше доста забавна... Първоначално си е помислил, че става дума за коронавирус, защото се тестваме защо ли не - работа, заведения за хранене. И като видя две черти, се тормозя. И добре, че тя ми звънна незабавно, с цел да посочи. Изабела е много разчувствана. Показахме й фотография от видеозона - тя не разбираше отаначало. Най-много се развълнува, когато разбра, че ще е момче - което й споделихме, разрязвайки торта, а тя доста обича торти ", добави и чаровната Валя, която добави, че за разлика от първото дете, при което са държали да се оправят напълно сами, при второто ще разчитат на помощта на бавачка.

Загубата на бащата на Сашо, а през 2019-та и на майката на Валя - продуцентът Весела Тотева, раздрусва и до ден сегашен двамата, макар че те пробват да намират по какъв начин да се оправят със обстановката.

" В началото беше най-трудно, тъй като сега, в който всичко се случи, и беше много показно, разбрахме освен ние, само че и всички останали. Бях заринат от известия, които от една страна бяха ефикасна поддръжка, само че от друга имах възприятието, че от време на време нямам опцията - и аз, и фамилията ми, да преминем сами през това. Нямам отговор по какъв начин се минава... Не мисля, че при загуба на родител, различен тип родственик или другар, се минава. По-скоро привикваме с живота.

Това, с изключение на доста сърцераздирателно събитие, е и един тип урок - само че не какво да направиш, а по-скоро какво си изпуснал - персонално аз с татко ми, с цел да не го изпусна с майка, сестра, брачна половинка. Уроците, които той ми е дал през годините. Много е значимо във всичко да се търси позитивното, тъй като другояче в действителност може да бъде доста мъчно ", признава Сашо. А Валя прибавя:

" Аз съм мощно набожен човек и ние, като семейство, сме - знам, че няма нещо, което да ни се случва в този живот, което Бог да не го е разрешил. И знам, че се е случило с някаква причина. Колкото и да е мъчно, се пробвам да го последвам, макар че има моменти, в които ми идва да падна на земята и да крещя - за какво на мен, за какво трябваше да се случва в този момент, за какво на нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР